Recenzii

⭐⭐⭐⭐⭐
Profesionalism, un calm si o înțelepciune ieșită din comun! Felicitări pt tot ceea ce faceți pt noi cei care apelam la dumneavostra! Mulțumită! "❤️ felicitări DN Radu Cojocaru 🙏

Anca Todea

⭐⭐⭐⭐⭐
Sunt foarte mulțumită de rezultate! Consilierea și sfaturile d ului doctor au fost excelente!plus răbdarea și simplitatea in exprimare au condus la luarea deciziilor potrivite!totul a decurs intr un mediu profesionist! Îl recomand tuturor!

Andreea Stefana

⭐⭐⭐⭐⭐
Am realizat la clinica domnului doctor 4 interventii reusite, si anume operatia de marire a sanilor, abdominoplastie, si 2 interventii de marire a buzelor. In urma acestora, ma declar profund multumita si recunoscatoare atat domnului doctor, cat si asistentei acestuia, Dalia. Am fost intampinata de un profesionalism iesit din comun, seriozitate, sinceritare si obiectivitate pe toata durata consultului, operatiilor in sine, cat si perioada de recuperare. Recomand cu drag clinica domnului doctor, si abia astept sa revin!

Ioana V

⭐⭐⭐⭐⭐
Recomand 100%. Pe langa un profesionalism aparte, domnul doctor Radu mi-a castigat increderea din prima clipa si am stiut ca nu imi va parea rau sa ma las pe mainile lui. Sunt extrem de multumita de operatia de marire a sanilor, domnul doctor m-a ajutat sa scap de un mare complex. Va multumesc pentru rabdare si sfaturi si multumesc si Daliei pentru sustinere!!

Maria Andreea Tiuca

⭐⭐⭐⭐⭐
Mult profesionalism si confort psihic ( foarte important pentru mine) ,un medic care nu taie doar de dragul de a taia, ofera sfaturi constructive si explica viitorul interventiilor ,asa poti intelege ce ar fi ok sa incepi acum si ce ar mai trebui sa astepti. Il recomand cu multa incredere!!!

Alexandra Legian

⭐⭐⭐⭐⭐
Scriu aceasta recenzie pentru a i mulțumi dl. Doctor Radu Cojocaru pentru operația reușită , pentru răbdarea dansului și pentru profesionalism. Este un doctor extraordinar , sincer și realist. După operația de ridicare a sânilor cu implant am avut nevoie de luni întregi sa ma obișnuiesc cu schimbarea majora care a adus o in viața mea. Mi a redat încrederea și mi a schimbat viața ! Ambii, dl Doctor Radu și Dalia mereu disponibili și drăguți , răspund și la cele mai banale întrebări . și credeți ma , am avut multe !! Il recomand cu drag și ii multumesc din suflet încă o data !

Diana Tautan

⭐⭐⭐⭐⭐
scoată din zona de “emoție și frică înainte de operație” făcându-mă să mă simt bine ori de câte ori am revenit in cabinetul lor. Experiența dânsului este una foarte vizibilă dându-și foarte mult interesul și ajutându-și pacienții cu păreri personale dedicându-se maxim in fiecare intervenție chirurgicală. De fiecare data când merg la un control aștept cu nerăbdare să îi revăd ! Vă mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ați depus ca sânii mei să arate perfect ! Și pentru toată munca in care v-ați dedicat cu atâta interes ♥️ #kisseees #bestDr

Paty Angel

⭐⭐⭐⭐⭐
Experiența mea cu domnul Doctor a fost una foarte plăcută încă de la prima intervenție chirurgicală pe care am avut-o la dânsul, motiv pentru care revin de fiecare dată cu cea mai mare plăcere. Sunt foarte mulțumită de operația de implant mamar care efectiv mi-a schimbat viața și mulțumesc pe aceasta cale domnului doctor și întregii echipe. Domnișoara asistenta Dalia este o drăguța, e o plăcere sa suni la cabinet pentru orice problema deoarece ea te ajuta si are răbdare sa îți explice și sa îți răspundă la toate întrebările. Eu am avut in trecut contact și cu alți medici “renumiți” din Cluj și din București, dar de când l-am întâlnit pe domnul doctor Radu Cojocaru sincer nici nu am de gând sa apelez la serviciile altui medic. Sa nu mai vorbesc de asistentele altora care sunt niște nesuferite și te tratează cu lipsa de respect și indiferență.

Lore Pop

⭐⭐⭐⭐⭐
Recomand cu incredere! Operatia de rinoplastie a fost foarte reusita si complet lipsita de durere iar sfaturile dl dr Cojocariu foarte profesionale. Recuperarea a fost foarte rapida.

Mihaela Cont

⭐⭐⭐⭐⭐
Feedback-ul este mai mult decât pozitiv.Aș recomanda tuturor celor care au nevoie de operație de rinoplastie,să apeleze cu încredere la serviciile dumneavoastră.Mulțumesc Dr.Radu Cojocaru și întregii echipe 🔝

Crainic Beatrice

⭐⭐⭐⭐⭐
Pe langa profesionalismul domnului doctor, am apreciat foarte mult onestitatea dansului. In recomandarile lui primeaza bine si multumirea pacientului, si nu partea financiara, lucru destul de rar intalnit. Ma bucur ca v-am ales pe voi si as repeta aceasta alegere ori de care ori ar fi cazul. Multumesc intregii echipe!

Cristina Bagnean

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this